PIR Isolering

Høj isolerende produkt – til nybyg og renovering hvor pladsen er trang
Med en varmeledningsevne fra 0,020 W/mK er det muligt at anvende et tyndere isoleringslag end med andre isoleringsmaterialer. PIR isoleringsplader er yderst innovative og er et værdifuldt værktøj for arkitekter, planlæggere, bygherrer og byggerenoveringsfirmaer. Vores produkter certificerede, hvilket garanterer en høj kvalitet af PIR isolering. UNILIN-isoleringsplader er yderst innovative, og kvaliteten overvåges løbende. De er et værdifuldt værktøj for arkitekter, planlæggere, bygherrer og bygningsrenoveringsfirmaer og perfekt tilpasset til de stadigt strengere miljø- og energikrav. UNILIN‘s produkter er certificerede, hvilket garanterer dermed en høj kvalitet af PIR-plader.
VI SAMARBEJDER MED

HØJ ISOLERINGSEVNE

En varmeledningsevne fra 0,020 W/mK gør det muligt at anvende et tyndere isoleringslag end med andre isoleringsmaterialer. Nogle produkter leveres med en fjer og not-finish for at sikre et ubrudt isoleringslag uden kuldebroer.

HVIS DU VÆLGER OS KAN VI ALTID GARANTERE DIG

EN SERIØS
LEVERANDØR

Vi er en seriøs leverandør, som yder leverancer og service af kvalitetsprodukter til byggeprojektet. Få os som din leverandør og få en forretningspartner der sætter dig og dine kunders behov, i første række. Kontakt os, og få en uforpligtende snak i dag.