Gipspuds

Høj ydeevne til især indpudsnings- og renoveringsarbejde.
Enkeltlaget gipsfærdigpuds med høj ydeevne til især indpudsnings- og renoveringsarbejde. Egnet til køkken og bad i privatboliger. Påføres murværk af alle typer, på beton og på pudsunderlag. Pudsunderlaget skal være tørt, rent, fast og fri for skillemidler.
VI SAMARBEJDER MED

Forarbejdning og forarbejdningstid

Gipspudsen kan påføres murværk af alle typer, på beton og på pudsunderlag. Pudsunderlaget skal være tørt, rent, fast og fri for skillemidler. Restfugtigheden skal være under 3 %. På betonoverflader, særligt på glatte og svagt sugende betonoverflader anbefaler vi casuprim HB som grunder. Gipspudsen bliver normalt forarbejdet i hånden. Ved forarbejdningen i hånden hælder man gipspuds op i et rent blandingskar fyldt med klart og frisk vand og rører pudsen, til den er fri for klumper. En tyndere konsistens forlænger arbejdstiden, en stivere konsistens forkorter arbejdstiden. Pudsen bliver påført jævnt i en passende tykkelse og efter tørring genpåføres, filtes og glattes. Forarbejdningstiden fra blanding til endelig bearbejdning er ca. 60 til 90 minutter. Forarbejdningstiden er dog afhængig af pudsens konsistens, omgivelsestemperaturen og underlagets sugeevne.

SPECIFIKATIONER OM GIPSPUDS

EN SERIØS
LEVERANDØR

Vi er en seriøs leverandør, som yder leverancer og service af kvalitetsprodukter til byggeprojektet. Få os som din leverandør og få en forretningspartner der sætter dig og dine kunders behov, i første række. Kontakt os, og få en uforpligtende snak i dag.