Papiruld til byggeprojektet

Det rigtige valg til isolering af lofter og ydervægge
Papiruld i granuleret form har været brugt i Danmark de sidste 25år, og stammer oprindeligt 150 år tilbage fra USA. Det benyttes til isolering og efterisolering af lofte, ydervægge, etageadskillelser, skunk og meget mere. Papiruld er en effektiv løsning til efterisolering, hvilket i sidste ende vil mindske husejerens varmeregning, og ligeledes holde varmen ude om sommeren. Dtradings er eksperter indenfor papiruld, og kan råde og vejlede på professionel vis, om det er den rigtige løsning til byggeprojektet. Materialet er FSC certificeret, som er et miljørigtigt valg
VI SAMARBEJDER MED

UDFØRES NEMT & SKÅNSOMT

Skal ydervæggen f.eks. efterisoleres, bores der et lille hul i væggen, og via en slange blæses isoleringen ind i væggen. Papirulden brædder sig ud i alle hjørner og kroge, og sikre en optimal isolering. Ved loftisolering trækkes en slange gennem loftlem el. lign. og papirisoleringen udblæses, indtil den ønskede tykkelse opnåes.

SPECIFIKATIONER OM PAPIRULD

EN SERIØS
LEVERANDØR

Vi er en seriøs leverandør, som yder leverancer og service af kvalitetsprodukter til byggeprojektet. Få os som din leverandør og få en forretningspartner der sætter dig og dine kunders behov, i første række. Kontakt os, og få en uforpligtende snak i dag.

Fordelene ved Papiruld

Udover isolering med papiruld sparer penge på varmeregningen, så forbedrer det også indeklimaet. Det belaster miljøet betydeligt mindre ved fremstilling af materialet, end ved fremstilling af traditionel isolering pga. det lave co2 forbrug. Vores samarbejdspartner, KlimaTecFlock, har nogen af de bedste egenskaber på markedet inden for papiruld – lambdaværdi 0,037W/mK – forbrug kun 25kg/m3 løst udblæst på loft, hvilket også sikrer et økonomisk fordelagtigt produkt. KlimaTecFlock papiruld har også lydmæssigt fremragende egenskaber. Vi er som sagt eksperter her hos Dtradings, og kan forklare dig alle fordelene – vi sidder klar.