Privatlivspolitik

Formål
Dette dokument beskriver vores politik og praksis for indsamling, brug og beskyttelse af personlige oplysninger, der indsamles gennem vores hjemmeside. Vi er dedikerede til at beskytte privatlivets fred og personlige oplysninger for vores besøgende og kunder.

Indsamling af personlige oplysninger
Vi indsamler kun de personlige oplysninger, som er nødvendige for at levere vores tjenester til dig, herunder navn, adresse, e-mail-adresse og telefonnummer. Disse oplysninger indsamles gennem vores kontaktside eller når du opretter en konto på vores hjemmeside.

Brug af personlige oplysninger
Vi bruger de indsamlede personlige oplysninger til at kontakte dig i forbindelse med vores tjenester, herunder at besvare spørgsmål, levere opdateringer og sende markedsføring via e-mail.

Beskyttelse af personlige oplysninger
Vi tager alle nødvendige forholdsregler for at beskytte dine personlige oplysninger mod tab, misbrug eller uautorisert adgang. Vi opbevarer kun dine personlige oplysninger så længe det er nødvendigt for at levere vores tjenester til dig.

Adgang til og korrektion af personlige oplysninger
Du har ret til at anmode om adgang til og korrektion af de personlige oplysninger, vi har indsamlet om dig. Hvis du ønsker at gøre brug af denne ret, skal du kontakte os via e-mail.

Ændringer i privatlivspolitikken
Vi forbeholder os ret til at ændre denne privatlivspolitik når som helst. Alle ændringer vil blive offentliggjort på vores hjemmeside.

Kontakt
Hvis du har spørgsmål eller bekymringer om vores privatlivspolitik eller brug af dine personlige oplysninger, skal du kontakte os.