PROFESSIONEL LEVERANDØR AF STÅL OG SANDWICHPLADER

Der skal to tilfredse parter, til at gøre en god handel

Stål og Sandwichpaneler

Høj isoleringevne & let montage
Stiller byggeprojektet store krav til brandsikkerhed eller høj isoleringsevne, kan sandwichpaneler med mineraluld, eller PIR med høj isoleringsevne, lambdaværdi 0,025 meget sandsynligt være den optimale løsning. Nem og hurtig montage sikrer en kort byggeperiode.
VI SAMARBEJDER MED

Vi er en seriøs leverandør for den professionelle håndværker

STÆRKT, HOLDBART MATERIALE, OG ET GODT
INDEKLIMA

Sandwichpaneler er kendt for deres holdbarhed i vind og vejr, som gør at løsningen ingen vedligeholdelse kræver, hvilket gør det til en god investering i sidste ende.

VI GARANTERER

EN SERIØS
LEVERANDØR

Vi er en seriøs leverandør for den professionelle håndværker, entreprenør og isolatør, som yder leverancer og service af kvalitetsprodukter til byggeprojektet. Få os som din leverandør af Dampbremse, og få en forretningspartner der sætter dig og dine kunders behov, i første række. Kontakt os, og få en uforpligtende snak i dag.

Vi vejleder

Panelerne kommer i mange former og farver, og kan tilpasses et bredt behov. Det er op til dig hvad der skal bruges, og vi sørger for de bedste muligheder bliver klargjort for dig. Er der specifikke krav til sandwichpladernes ydelse i forhold til isoleringsevne eller andet, råder vi til at tage kontakt til os, og høre nærmere om hvad vi kan tilbyde.