En seriøs leverandør af PIR Isolering

Der skal to tilfredse parter, til at gøre en god handel

PIR Isolering i mellem vægge

PIR Isolering Til Byggeprojektet

Velset isolering til projekter med store krav til isoleringen

Mangler der effektiv isolering, eller er byggeprojektet nybyggeri, hvor isoleringen skal have top ydeevne? PIR isolering har en af de mest effektive isoleringsevner på markedet. Isoleringen bliver brugt i projekter hvor man går efter ”Nul Energi Hus”-klassificering, hvilket betyder huset kun forbruger, hvad det producere. Her hos Dtradings har vi eksperter klar til at vejlede dig om PIR isolering er den rigtige løsning til byggeprojektet.

Kontakt os Download gulvbrochure Download brochure - hulmur

Vi samarbejder med

unlin_logo

Vi er en seriøs leverandør for den Professionelle Håndværker

Ekstrem Effektiv Isolerings Evne

PIR isolering har en meget lav lambda-værdi på 0,022W/mK, hvilket er en af de bedste værdier på markedet, og betyder varmen har svært ved at finde vej igennem materialet. I forhold til traditionel, er vores PIR isolering ca. 40% bedre. Den effektive isoleringsevne gør dertil, at man kan vælge at bygge tyndere vægge, lofter osv. og stadig leve op til de krævende isoleringskrav vi har i Danmark. Dette medfører at man får flere m2 boligareal – og dermed billigere m2 priser.

Vi Garanterer

Hurtig Leverance
Høj Kvalitet
De Rigtige Priser
Eksperter Klar Til at Vejlede
Kun Godkendte Produkter
Godt Samarbejde

En Seriøs Leverandør

Vi er en seriøs leverandør for den professionelle håndværker, entreprenør og isolatør, som yder leverancer og service af kvalitetsprodukter til byggeprojektet.

Få os som din leverandør af PIR Isolering, og få en forretningspartner der sætter dig og dine kunders behov, i første række.
Kontakt os, og få en uforpligtende snak i dag.

Kontakt os

Relativt Nyt Produkt I Danmark

At bruge PIR isolering til byggeprojektet er et valg der tager hensyn til miljøet, da besparelserne på den energi der bruges efterfølgende, er betydelig mindre end ved brug af andre isoleringsmaterialer. Holdbarheden er dertil værd at understrege, hvilket gør projektet ressourcebesparende, og energi bevidst.

Gulvisolering med PIR

Få et tilbud på PIR Isolering